Mobil venlig hjemmeside

Er din hjemmeside optimeret til mobiltelefoner?

Hvis ikke læs med her for det er meget vigtigt.

seo mobil venlig hjemmeside

SEO mobil venlig hjemmeside

Google har meddelt at fra april 2015, så vil hjemmesider der ikke er optimeret til mobiltelefoner og tablets miste deres top placeringer på google.
Grunden til dette er at over 60% af alt trafik på google er fra mobile enheder.
Denne tendens er stigende, så derfor har google besluttet at hjemmesider der er optimeret til mobil trafik vil blive belønnet.
Eller sagt med andre ord, sider der ikke er mobil venlige, vil efter april 2015 ikke længer at finde når en mobil enhed fortager en søgning i google.

Hvad kan du gøre for at gøre din hjemmeside mobil venlig?

Skynd dig at tage vores Gratis hjemmeside analyse (se under SEO Analyse), i den kan du også se om din hjemmeside er mobilvenlig.
Og gør noget ved det med det samme, du mister kunder og omsætning.

Kontakts os med det samme så hjælper vi dig, med at komme tilbage på sporet.

Her er hvad vi kan gøre for dig.

Vi kan seo  optimer din hjemmeside til mobiltelefoner og tablets, så den bliver godkendt af google og dermed gøre den seo mobil venlig.
Hvis din hjemmeside er et WordPress side så er løsningen lige til, men er din side bygget op fra grunden i HTML så er dit problem måske stort.
I nogen få tilfælde kan det bedst betale sig at starte forfra med ny hjemmeside der er seo optimeret og mobil venlig fra starten af.
Men i disse tilfælde gør med det fordi at de også skal søgemaskineoptimeres på samme tid, så det er billigere for kunden at starte forfra.
seo mobil venlig hjemmeside

Næste side